IŠČETE GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA?

Prejmite brezplačen logotip*

Kako do brezplačnega logotipa in obenem dvigniti kredibilnost svojega podjetja ter doseči nove potencialne stranke?

*Logotip vam podarimo ob zakupu druge storitve, ki pa jo tako ali tako rabite, če odpirate podjetje.

Oblikujemo vašo znamko

V roku 3-6 delovnih dni vam bomo oblikovali 3 koncepte logotipa, ki jih bomo dodelovali dokler ne pridemo do željene rešitve – vse povsem brezplačno. V vrednosti vsaj 149€!

Brezplacen_logotip_s-min
Izdelava_strani-min

Postavimo učinkovito spletno stran

Poglejte … Če se posla lotevate vsaj na pol resno, potem tako ali tako potrebujete spletno stran. Če se s to trditvijo ne strinjate, potem žal tale ponudba ne bo za vas.

Za vaše podjetje bomo torej postavili učinkovito spletno stran, ki jo bomo nato optimizirali za čim večji efekt in doseg. Prav to je naša skrivna sestavina, ki nas loči od drugih agencij.

Vašo stran nato vzdržujemo

To bo zadnja stran, ki jo boste kadarkoli naročili, saj bomo poskrbeli za vse! Zakupili domeno, vzpostavili super hitro gostovanje in nato skrbeli za redne posodobitve. Pridružite se 95+ strankam, za katere že pridno skrbimo, da bo tudi vaš spletni nastop vedno tipi topi.

Vzdrzevanje-min

Zakaj vi in ne neka druga agencija?

Kako ste drugačni?

Ker nismo zgolj oblikovalci ali izdelovalci spletnih strani. Mi vam oblikujemo znamko, ki vas bo uspešno predstavljala. Mi vam postavimo spletno predstavitev, ki jo nato še optimiziramo, da vas stranke tudi najdejo! To ne bo zgolj še ena spletna stran, ki jo bo videla zgolj vaša mama, pač pa bo prodajno orodje, ki vam bo prinašalo nove stranke vsak mesec!

Sodoben dizajn

Sodoben, brezčasen dizajn tako logotipa kot tudi spletne strani, ki vas bo efektivno predstavljal še leta in leta.

Email marketing

Pomembno je, da s strankami ostanete v stiku in email je popolno + najcenejše orodje za to. Zato poskrbimo tudi za to.

Optimizacija

Vsako spletno stran optimiziramo iz 4 vidikov, kar je vsaj 2x več kot naredi povprečna konkurenčna agencija.

Enostavno urejanje

Vsako stran, ki jo izdelamo boste enostavno urejali sami, tega pa se boste naučili s pomočje naših video lekcij.

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vas kljub temu skrbi “kaj pa če”? 

No, če z izdelanim ne boste zadovoljni, vam vrnemo ves denar! 

Odstotek vračil je resnično zanemarljiv, zato verjamemo v kvaliteto našega dela. 

Prepričajte se sami, za vas ni prav nobenega tveganja!

KAKO POTEKA SODELOVANJE?

1_v1

Najprej spoznamo vaše želje

S pomočjo posebnega vprašalnika spoznamo vaše podjetje in na podlagi tega oblikujemo novo podobo vašega podjetja.

2

Postavimo spletno stran

Nato pripravimo prvo verzijo spletne strani, ki jo dopolnimo z vsebino, ki jo pripravimo skupaj, da bo karseda efektivna.

3

Optimiziramo in vzdržujemo

Stran nato dodobra optimiziramo in jo nato še vzdržujemo, kjer skrbimo za posodobitve, varnost in varnostne kopije.

MNENJA STRANK

Mateja Possible
Mateja PossibleCenter Possible
Read More
Spletozaver = hitri, odzivni, iznajdljivi, ugodni, človeški in imajo živce tudi za vse tiste, ki se ne spoznamo najbolj na spletne izzive 😀 Super ekipa!Z Martinom in ekipo smo pričeli s sodelovanjem lani septembra. Do sedaj smo v par mesecih uspešno postavili na noge PRVE spletne tečaje iz področja masaž. Za uspešno izpeljan projekt smo ustvarili nov LOGO, CGP in SPLETNO UČILNICO (spletna stran, spletna trgovina...), ki brezhibno deluje.Do danes, imam vse skupaj že čez tisoč tečajnikov. Hvala Martin za hitro, odzivno in uspešno izpeljan projekt. 🙂
Uroš Cerar Žugelj
Uroš Cerar Žugeljodvetniška pisarna
Read More
Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (op-cz.si). Toplo priporočam.
Lana Pekez
Lana Pekezmojmalibutik
Read More
Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆​
Sašo Lukač
Sašo Lukačmoj davčni svetovalec
Read More
Z Martinom sem sodeloval pri izdelavi spletne strani in bil z njegovim odzivom ter delom zelo zadovoljen. Vedno je pripravljen pomagati, če se kje kaj zalomi, kar je v času digitalne dobe izjemno pomembno. Martina je vredno kontaktirati, kadar razmišljate o svoji spletni strani.​
Petra Kikl
Petra KiklUnikatnik.si
Read More
Spletozaver so nam naredili logo + spletno trgovino. Nimam druge besede, kot pa -> kapo dol ekipi! Neverjetna hitra odzivnost (tudi izven delovnega časa, tudi ob nedeljah), profesionalen odnos, znanje na "hard" nivoju in navsezadnje znajo poslušat, kar je najbolj pomembno!Hvala Martin!Priporočam vsem.
Previous
Next
team-10

Z vami sem Martin

Živjo, moje ime je Martin Frelih in sem lastnik agencije Spletozaver. Splet me je od vedno fasciniral. Najprej kot hobi, nato pa hitro kot biznis. Svojo prvo stran sem imel že leta 2006, čeprav na njej ni bilo še prav nič pametnega.

Danes podjetjem, kot je vaše, pomagam, da se na spletu predstavijo kot se zagre – brez da bi za to zapravili astronomske cifre. Predvsem pa da splet izkoristijo za povečanje prodaje, kar je edino kar šteje!

V prostem času berem biznis priročnike, vozim kužeta Luxa na sprehode, se trudim s šahom in občasno preplavam lokalni bajer. Vsake toliko spečem tudi kakšno pico in se odpravim v daljno deželo. Najbolj sta mi v spominu ostala 4-mesečno backpackanje po JV Aziji ter poroka na Costa Rici 1. maja lani.

podpis_Frelih

460+

LOGOTIPOV

190+

CGP-jev

245+

SPLETNIH STRANI

5.0

OCENA

zakaj izbrati nas?

logotip

Izkušeni in strokovni

V spletnih poslih smo od leta 2014 nabrali ogromno znanja in izkušenj. Sodelovali smo s preko 500 podjetji.

logotip

Neomejeno popravkov

Logotip in spletno stran dodelujemo dokler je potrebno. Smo edini, ki brezplačno nudimo neomejeno popravkov.

logotip

Garancija na zadovoljstvo

Če z nobenim konceptom ne boste zadovoljni, vam vrnemo ves denar! Brez kakršnegakoli tveganja za vas.

POGOSTO VAS ZANIMA

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori.

V paketu prejmete oblikovanje logotipa oz. vaše znamke, postavitev učinkovitev spletne strani na ključ (domena, gostovanje,…), poslovni email in optimizacijo ter vzdrževanje spletne strani.

Oblikujemo vam vsaj 3 različne koncepte logotipa, ki jih nato brezplačno dodelujemo dokler ne pridemo do prave rešitve. Na koncu prejmete paket vseh vektorskih in ostalih datotek za poljubno uporabo.

Absolutno in to zelo enostavno. Dobili boste tudi dostop do video navodil, tako da bo učenje hitro in enostavno.

PREJMITE PONUDBO

Vpišite vaš email spodaj in v roku nekaj uric vam bomo poslali informativno ponudbo!

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.