IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Postavimo vam učinkovito spletno trgovino,
s katero lahko začnete prodajati čez 7 dni!

KAKO IZGLEDA EFEKTIVNA
SPLETNA TRGOVINA?

marketing

SODOBEN IZGLED

Imate le eno možnost, da naredite prvi vtis, zato jo dobro izkoristite in se obiskovalcem predstavite s sodobno spletno stranjo, na katero ste ponosni, saj je ogledalo vašega podjetja.

marketing

MOBILCEM PRIJAZNA

Že nekaj časa nazaj je mobilni obisk presegel tistega iz računalniških naprav, tako da je ključnega pomena, da se vaša stran elegantno in predvsem pravilno odpira tudi na telefonih ali tablicah. 

marketing

UČINKOVITA

Na koncu dneve šteje zgolj koliko več ste zaslužili zaradi spletne trgovine, zato naj bo zgrajena v skladu s prodajnimi načeli in optimizirana za čim večjo efektivnost pri pridobivanju povpraševanj.

ZAUPAJO NAM

literis.png
cdn.png
bela_Grofica.png
kubus.png
cncsistemi.png
odvetnik_CerarZugelj
unit.png
varpol
IC.png
CENTER_VITALIS_nov
PRIMAC
Dragon-Cannabis4
GRIZLI3 copy
H_pro copy
Unikatnik_Web
Andreja-Bogataj_bel_800px
sadjarska-kmetija-Vogrin_Web
Zavod_Web

KAKO POTEKA sodelovanje?

1_v1

Spoznamo vaše cilje

S pomočjo posebnega vprašalnika spoznamo vaše podjetje in vaše cilje.

2

Postavimo trgovino

Nato v 7 delovnih dneh postavimo spletno trgovino, ki jo prodajno optimiziramo.

3

Vzdržujemo

Nato trgovino vzdržujemo, da je vedno varna in posodobljena.

PREJMITE PONUDBO

Izpolnite kratek vprašalnik in v roku 1 dne vam bomo poslali informativno
ponudbo za postavitev trgovine! Prejeli boste:

ZA KAJ VSE POSKRBIMO?

Najprej ugotovimo in dorečemo kaj so cilji, ki jih želite z vašim podjetjem doseči in kako se želite predstavljati svetu. Načrtovanje je eden izmed najpomembnejših korakov in tukaj smo zelo natančni.

Skupaj najdemo najboljšo možno domeno za vašo stran (npr. firma.si) in jo povežemo s hitrim in zanesljivim gostovanjem – če tega seveda še nimate.

Katera epošta se vam zdi bolj profesionalna – firma@gmail.com ali info@firma.si? Nastavimo vam poslovni email, ki bo poskrbel, da izpadete profesionalno.

Nastavimo SSL certifikat (brez doplačil), da je stran varna in ne prikazuje kakšnih opozoril za uporabnike in jih s tem odganja.

Oblikujemo vam profesionalen logotip, ki bo predstavljal vaše podjetje. Pripravimo vsaj 4 koncepte, ki jih nato popravljamo dokler ne pridemo do željene verzije. Nato oblikujemo še vizitko, dopis in žig ter vse skupaj predstavimo v CGP priročniku.

Na podlagi idejnega načrta pripravimo prvo podobo strani. Sledimo trendom in poskrbimo, da bo dizajn ne le sodoben pač pa tudi brezčasen. Tako vam ne bo potrebno strani prenavljate že čez nekaj let. Imate le eno možnost, da naredite prvi vtis, zato jo dobro izkoristite in se obiskovalcem predstavite s sodobno spletno stranjo, na katero ste ponosni, saj je ogledalo vašega podjetja.

Ker je obisk preko mobilnih naprav že presegel tistega iz računalnikov, poskrbimo, da se vaša stran pravilno in učinkovito prikazuje tudi na mobilnih napravah.

Ugotovili smo, da je priprava vsebina kar velik zalogaj za podjetnika, sploh če se s tem srečuje prvič. Zato smo pripravili poseben vprašalnik in predlogo, ki vam bosta olajšala delo. Asistirali bomo tudi pri izbiri fotografij in videov.

Socialna omrežja so postala velik del naših življenj, s tem pa tudi poslovanja. Stran povežemo z vašimi socialni profili oz. jih integriramo v samo kodo.

Tukaj se skriva naša skrivna sestavina. Vašo stran pretvorimo iz standarne predstavitve v pravi prodajni stroj, ki bo zbiral emaile vaših potencialnih in trenutnih strank, pozitivna mnenja in še mnogo več.

Na enostaven način boste lahko venomer pogledali kakšen je obisk vaše spletne strani, koliko časa se ljudje zadržujejo na njej in katere vsebine jih najbolj zanimajo.

Če ste kdaj pristali na kakšni strani, ki se je odpirala v nedogled, veste kako zoprno je to. Poskrbimo, da se vse strani odpirajo hitro in tako naredijo uporabniško izkušnjo karseda tekočo.

Stran tehnično in vsebinsko optimiziramo, da bo v očeh Google-a karseda vrhunsko zastavljena, kar bo izboljšalo možnosti rangiranja visoko na ključne besede, ki so aktualne za vaše podjetje.

Naša naslednja skrita sestavina: stran tudi prodajno optimizirano, kar pomeni, da jo pripravimo tako, da je karseda efektivna. Da čimveč obiskovalcev pokliče ali pošlje email, kajti to je tisto kar na koncu dneva šteje. 

Ne pozabimo tudi na Google My Business profil, ki je eden izmed najbolj zanemarjenih prodajnih orodij pri slovenskih podjetjih. Profil optimiziramo, tako da se v Google rezultatih in zemljevidu pojavlja višje ter vam prinaša obisk.

Čas je, da stran zaživi in končno prične svojo glavno nalogo, ki je pridobivanje novih interesentov za vaše storitve. Stran vpišemo v Google indeks, da jo čimprej uvrsti v rezultate in nato po dogovoru pričnemo z oglaševanjem, optimizacijo ali pa zgolj vzdrževanjem.

460+

LOGOTIPOV

190+

CGP-jev

245+

SPLETNIH STRANI

5.0

OCENA

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Izkušnje

Za nami je preko 500 uspešnih projektov, zato točno vemo kaj in kako najbolje deluje.

Prodajno usmerjeni

Vsak izdelek optimiziramo, da je prodajno karseda učinkovit, kar je tisto, kar šteje največ.

Garancija

Vas skrbi, da z izdelkom ne boste zadovoljni? Brez skrbi. Če ne pridemo skupaj, vam vrnemo denar.

PREJMITE PONUDBO

Izpolnite kratek vprašalnik in v roku 1 dne vam bomo poslali informativno
ponudbo za postavitev trgovine! Prejeli boste:

kAJ LAHKO VSEBUJE STRAN?

Nadzorna plošča

S celotno vsebino lahko enostavno upravljate sami.

Hitro nalaganje

Strani se odpirajo hitro in tekoče.

Statistika

Celotno statistiko obiska lahko spremljate sami.

GDPR in piškotki

Spletno stran predpripravimo, da ustreza zakonodaji.

Socialna omrežja

Smiselno povežemo tudi socialna omrežja.

SSL (https)

Certifikat SSL bo obiskovalcem nudil varnost pri uporabi strani.

Več jezikov

Na stran lahko vnesemo vsebine v več jezikih.

Izbor fotografij

Z veseljem vam priskočimo na pomoč pri izbiri fotografij.

Email marketing

Dodamo tudi možnost email marketinga.

MNENJA STRANK

Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (op-cz.si). Toplo priporočam.
square_cerar copy
Uroš Cerar Žugelj
odvetniška pisarna
Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆
mmb1
Lana Pekez
mojmalibutik
Z Martinom sem sodeloval pri izdelavi spletne strani in bil z njegovim odzivom ter delom zelo zadovoljen. Vedno je pripravljen pomagati, če se kje kaj zalomi, kar je v času digitalne dobe izjemno pomembno. Martina je vredno kontaktirati, kadar razmišljate o svoji spletni strani.
saso copy
Sašo Lukač
Moj davčni svetovalec
Spletozaver so nam naredili logo + spletno trgovino. Nimam druge besede, kot pa -> kapo dol ekipi! Neverjetna hitra odzivnost (tudi izven delovnega časa, tudi ob nedeljah), profesionalen odnos, znanje na "hard" nivoju in navsezadnje znajo poslušat, kar je najbolj pomembno!Hvala Martin!Priporočam vsem.
unikatnik_square copy
Petra Kikl
Unikatnik.si