KAJ POČNEMO

Oblikujemo prepoznaven simbol vašega podjetja in vas učinkovito predstavimo na spletu, s čimer vam povečamo doseg in pomagamo pri izboljšanju prodaje.

LOGOTIP

Če logotipa oz. simbola, ki vas predstavlja, še nimate, potem vam oblikujemo prepoznaven logotip, ki bo povečal prepoznavnost vašega podjetja.

quick_sign
monitor

SPLETNA STRAN

Spletna stran širši publiki predstavi kdo ste in kaj počnete. Postavimo vam stran, ki vam bo povečala doseg in vas predstavila potencialnim strankam, ki iščejo kar ponujate.

KAJ SMO NAREDILI

Uspešno smo sodelovali že z več kot 150 strankami.  Poglejte si nekaj naših zadnjih projektov izpod rok naše pridne ekipe in kaj o nas porečejo drugi.

ZAUPAJO NAM

ZAKAJ IZBRATI NAS

IZKUŠNJE

Za nami je preko 100 izdelanih spletnih strani, zato točno vemo kaj in kako najbolje deluje za tipičnega slovenskega podjetnika.

PRODAJNA OPTIMIZACIJA

Na koncu dneje šteje zgolj to koliko več ste prodali s spletno stranjo, zato vsako stran prodajno optimiziramo za čim večji efekt.

UGODNA CENA

Nimamo pisarn, sestankov, ogromnih stroškov … Smo majhna, a uigrana ekipa, ki lahko za konkurenčne cene ponudi vrhunske izdelke.

GARANCIJA

Vas skrbi, da z izdelkom ne boste zadovoljni? Nikar, če nikakor ne pridemo skupaj, vam vrnemo ves denar – brez vprašanj. 

prejmite neobvezujočo ponudbo

za vaš nov, UČINKOVIT spletni nastop