O nas

BILO JE DAVNEGA ...

Živjo, moje ime je Martin Frelih in stojim za agencijo Spletozaver, ki je nastala pred kratkim. A vse se prične mnogo, mnogo prej …

Splet me je od vedno fasciniral. Svojo prvo spletno stran sem postavil že davnega leta 2006, najnovejšo pa najverjetneje kar prejšnji teden.

Sodeloval sem s kar nekaj podjetniki in organizacijami ter se skozi leta naučil ogromno, tako o samem spletu, še več pa o spletni prodaji. 

Kajti to je tisto, kar na koncu dneva šteje – koliko strank vam spletna stran prinese! 

In prav zato sem ustanovil agencijo Spletozaver – da prednosti spleta približam tudi manjšim in srednje velikim podjetjem.

KAKO se razlikujemo od ostalih?

Mi vam prisluhnimo in naklonimo našo 100% pozornost, da na koncu projekt izpade točno tako kot ste si želeli. Venomer boste v kontaktu z mano, kajti marljivo skrbim, da vse poteka tako kot mora.

Naša vizija je manjšim in srednjem velikim podjetjem zagotoviti učinkovit spletni nastop brez, da bi zato odšteli na tisoče evrov.

Dolgoletne izkušnje in vpeljani sistemi nam omogočajo, da delamo hitro, kvalitetno ter ugodno. Naj vas investicija v spletni nastop ne skrbi, saj je točno to – investicija, ki se mnogokrat povrne.

Vse to brez skritih stroškov in brez presenečenj. Naša ekipa je majhna, a prav to je naša prednost. Pri nas ne boste le številka in dodeljeni “junior oblikovalcu”, ki vas bo strpal v svoj zaseden urnik ter komaj čakal, da vas “odkljuka”. 

Kljub temu, da se vam bomo 100% posvetili, so naše cene ugodne, 

SPOZNAJTE NAS

MARTIN FRELIH

VODJA PROJEKTOV

Skrbim, da vse poteka tako kot mora in da je vse storjeno v dogovorjenemu roku. Specialist za učinkovit spletni nastop, ki vam prinaša nove kupce.

ALJAŽ FEKONJA

OBLIKOVANJE

Naš glavni oblikovalec, poln navdiha in domišljije, bo poskrbel, da bodo vaše želje uslišane in z veliko mero kreativnosti prelite v digitalen format.

URŠKA KUŠTRIN

PODPORA

Če boste potrebovali asistenco, vam bo na pomoč priskočila vedno prijazna in ustrežljiva Urška. Tu je zato, da vas razbremeni in vam olajša življenje.

In še kar nekaj zunanjih sodelavcev …