Predstavljamo ...

PRODAJNI SISTEM, ki bo predstavil vaše podjetje,
VAM povečal doseg IN PRIPELJAL NOVE KUPCE.

Prejmite brezplačen logotip!*

KAJ SPLOH JE to?

To je prodajni sistem, ki smo ga zaenkrat poimenovali preprosto “Spletozavrov sistem” ali na kratko Spletozaver. Sistem razvijamo in izboljšujemo že nekaj let in čas je, da končno ugleda luč sveta. Gre za kombinacijo znamke, spletne strani in marketinškega orodja.

Za razliko od drugih agencij vam mi ne izdelamo zgolj spletne strani. Mi postavimo celoten prodajni sistem, ki vas bo ne le učinkovito predstavil na spletu, pač pa bo skrbel tudi za komunikacijo s strankami, pridobivanje pozitivnih mnenj in širjenje dobrega glasu o vas. To vas ne bo le razbremenilo dolgočasnih opravil, pač pa vam bo tudi povečalo prodajo.

Začne se z logotipom in vašo znamko, nadaljuje z učinkovito spletno stranjo, ki pa se nato pretvori v pravi pravcati prodajni stroj, ki bo poskrbel, da vas stranke ne le lažje najdejo, pač pa vam tudi hitreje zaupajo in vam ostanejo zveste še leta in leta. Kako? Sistem temelji na 3 korakih:

1. Oblikovanje podobe

Najprej poskrbimo za temelje. To je vaš prepoznavni znak, simbol, ki bo osrednja točka vaše znamke. Uganili ste, oblikujemo vam logotip. V okviru tega pa pripravimo še priročnik celostne grafične podobe, kjer vključimo uporabo logotipa, barve, pisave,… Nadaljujemo s postavitvijo sodobne spletne strani, ki bo vaše okno v svet in bo prvi stik s potencialnimi strankami. Spletna stran vas bo ne le učinkovito predstavila, pač pa tudi dvignila kredibilnost.

podoba
prodaja

2. Prodajna preobrazba

Nadaljujemo s prodajno preobrazbo – kjer klasično spletno stran pretvorimo v prodajni stroj. To vključuje povezavo s programom za zbiranje emailov, mnenj ter avtomatizacijo raznih prodajnih procesov, kar vas bo konkretno razbremenilo teh dolgočasnih opravil in vam hkrati močno olajšalo komunikacijo s strankami. Kreiramo in optimiziramo tudi vaš Google profil, kar je nekaj na kar večina podjetnikov žal pozabi, čeprav je odličen način, da se pojavljate pred potencialnimi strankami.

3. Tritočkovna optimizacija

Celoten sistem nato optimiziramo za iskalnike, hitrost odpiranja in prodajno učinkovitost, kar je naša druga skrivna sestavina. Nato pa za sistem redno skrbimo v okviru vzdrževanja, kar pokrije tudi vse nadgradnje, varnostne kopije in nasploh skrb za stran, da bo varna in v koraku s časom. Tako jo bo imel Google raje in jo tudi uvrščal višje v rezultatih.

doseg

Kako VAM lahko pomagamo?

Poveča vašo kredibilnost in izboljša vaš ugled

Danes ljudje pobrskajo po spletu in preverijo izgled podjetja, reference, mnenja ter ugled podjetja in se na podlagi tega odločijo komu bodo zaupali denar. Dvignite si kredibilnost in izboljšajte vtis, ki ga naredite na potencialne stranke.

Vas razbremeni in vam olajša ponovni stik s strankami

Ste strokovnjaki na svojem področju in nimate časa se ukvarjati z marketingom, emaili, mnenji strank in podobnim? Naj vam naš sistem olajša ta del poslovanja in vas povsem razbremeni teh dolgočasnih, a učinkovitih opravil.

Poveča vašo kredibilnost in izboljša vaš ugled

Danes ljudje pobrskajo po spletu in preverijo izgled podjetja, reference, mnenja ter ugled podjetja in se na podlagi tega odločijo komu bodo zaupali denar. Dvignite si kredibilnost in izboljšajte vtis, ki ga naredite na potencialne stranke.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

logotip

Najdemo nove kupce

Za razliko od drugih agencij ne postavimo zgolj spletne strani, pač pa vašo celotno znamko in učinkovit prodajni sistem:

hitrost

Rezultati v manj kot 30 dneh

Zaradi optimiziranih procesov, ki jih pilimo od leta 2015, lahko Spletozavrov sistem postavimo in aktiviramo že prej kot v 14 dneh.

garancija

100% garancija na zadovoljstvo

Verjamemo v kvaliteto našega dela in zato lahko na podlagi odličnih izkušenj mirne vesti obljubimo vračilo denarja v primeru nezadovoljstva.

ZAUPAJO NAM

literis.png
cdn.png
bela_Grofica.png
kubus.png
cncsistemi.png
odvetnik_CerarZugelj
unit.png
varpol
IC.png
CENTER_VITALIS_nov
PRIMAC
Dragon-Cannabis4
GRIZLI3 copy
H_pro copy
Unikatnik_Web
Andreja-Bogataj_bel_800px
sadjarska-kmetija-Vogrin_Web
Zavod_Web

ZA KAJ VSE POSKRBIMO?

Najprej ugotovimo in dorečemo kaj so cilji, ki jih želite z vašim podjetjem doseči in kako se želite predstavljati svetu. Načrtovanje je eden izmed najpomembnejših korakov in tukaj smo zelo natančni.

Skupaj najdemo najboljšo možno domeno za vašo stran (npr. firma.si) in jo povežemo s hitrim in zanesljivim gostovanjem – če tega seveda še nimate.

Katera epošta se vam zdi bolj profesionalna – firma@gmail.com ali info@firma.si? Nastavimo vam poslovni email, ki bo poskrbel, da izpadete profesionalno.

Nastavimo SSL certifikat (brez doplačil), da je stran varna in ne prikazuje kakšnih opozoril za uporabnike in jih s tem odganja.

Oblikujemo vam profesionalen logotip, ki bo predstavljal vaše podjetje. Pripravimo vsaj 4 koncepte, ki jih nato popravljamo dokler ne pridemo do željene verzije. Nato oblikujemo še vizitko, dopis in žig ter vse skupaj predstavimo v CGP priročniku.

Na podlagi idejnega načrta pripravimo prvo podobo strani. Sledimo trendom in poskrbimo, da bo dizajn ne le sodoben pač pa tudi brezčasen. Tako vam ne bo potrebno strani prenavljate že čez nekaj let. Imate le eno možnost, da naredite prvi vtis, zato jo dobro izkoristite in se obiskovalcem predstavite s sodobno spletno stranjo, na katero ste ponosni, saj je ogledalo vašega podjetja.

Ker je obisk preko mobilnih naprav že presegel tistega iz računalnikov, poskrbimo, da se vaša stran pravilno in učinkovito prikazuje tudi na mobilnih napravah.

Ugotovili smo, da je priprava vsebina kar velik zalogaj za podjetnika, sploh če se s tem srečuje prvič. Zato smo pripravili poseben vprašalnik in predlogo, ki vam bosta olajšala delo. Asistirali bomo tudi pri izbiri fotografij in videov.

Socialna omrežja so postala velik del naših življenj, s tem pa tudi poslovanja. Stran povežemo z vašimi socialni profili oz. jih integriramo v samo kodo.

Tukaj se skriva naša skrivna sestavina. Vašo stran pretvorimo iz standarne predstavitve v pravi prodajni stroj, ki bo zbiral emaile vaših potencialnih in trenutnih strank, pozitivna mnenja in še mnogo več.

Na enostaven način boste lahko venomer pogledali kakšen je obisk vaše spletne strani, koliko časa se ljudje zadržujejo na njej in katere vsebine jih najbolj zanimajo.

Če ste kdaj pristali na kakšni strani, ki se je odpirala v nedogled, veste kako zoprno je to. Poskrbimo, da se vse strani odpirajo hitro in tako naredijo uporabniško izkušnjo karseda tekočo.

Stran tehnično in vsebinsko optimiziramo, da bo v očeh Google-a karseda vrhunsko zastavljena, kar bo izboljšalo možnosti rangiranja visoko na ključne besede, ki so aktualne za vaše podjetje.

Naša naslednja skrita sestavina: stran tudi prodajno optimizirano, kar pomeni, da jo pripravimo tako, da je karseda efektivna. Da čimveč obiskovalcev pokliče ali pošlje email, kajti to je tisto kar na koncu dneva šteje. 

Ne pozabimo tudi na Google My Business profil, ki je eden izmed najbolj zanemarjenih prodajnih orodij pri slovenskih podjetjih. Profil optimiziramo, tako da se v Google rezultatih in zemljevidu pojavlja višje ter vam prinaša obisk.

Čas je, da stran zaživi in končno prične svojo glavno nalogo, ki je pridobivanje novih interesentov za vaše storitve. Stran vpišemo v Google indeks, da jo čimprej uvrsti v rezultate in nato po dogovoru pričnemo z oglaševanjem, optimizacijo ali pa zgolj vzdrževanjem.

MNENJA STRANK

Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (op-cz.si). Toplo priporočam.
uros_mnenje
Uroš Cerar Žugelj
odvetniška pisarna
Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆
mmb1
Lana Pekez
mojmalibutik.si
Z Martinom sem sodeloval pri izdelavi spletne strani in bil z njegovim odzivom ter delom zelo zadovoljen. Vedno je pripravljen pomagati, če se kje kaj zalomi, kar je v času digitalne dobe izjemno pomembno. Martina je vredno kontaktirati, kadar razmišljate o svoji spletni strani.
saso copy
Sašo Lukač
Moj davčni svetovalec
Spletozaver so nam naredili logo + spletno trgovino. Nimam druge besede, kot pa -> kapo dol ekipi! Neverjetna hitra odzivnost (tudi izven delovnega časa, tudi ob nedeljah), profesionalen odnos, znanje na "hard" nivoju in navsezadnje znajo poslušat, kar je najbolj pomembno! Hvala Martin! Priporočam vsem.
unikatnik_square copy
Petra Kikl
Unikatnik.si

SPOZNAJTE NAS

profile_martin

MARTIN FRELIH

VODJA PROJEKTOV

Skrbim, da vse poteka tako kot mora in da je vse storjeno v dogovorjenemu roku. Specialist za učinkovit spletni nastop, ki vam prinaša nove kupce.

aljaz

ALJAŽ FEKONJA

OBLIKOVANJE

Naš glavni oblikovalec, poln navdiha in domišljije, bo poskrbel, da bodo vaše želje uslišane in z veliko mero kreativnosti prelite v digitalen format.

urska

URŠKA FRELIH

PODPORA

Če boste potrebovali asistenco, vam bo na pomoč priskočila vedno prijazna in ustrežljiva Urška. Tu je zato, da vas razbremeni in vam olajša življenje.

375+

LOGOTIPOV

155+

CGP-jev

190+

SPLETNIH STRANI

5.0

OCENA

REFERENCE

ZA KOGA JE SISTEM PRIMEREN?

Sistem je v osnovi zasnovan za majhna do srednje velika storitvena podjetja, ki nimajo svojega marketinškega oddelka, si pa želijo na spletu efektivno nastopiti in ga izkoristiti za izboljšanje prodaje ter razbremenitev delovne sile. To so lahko lokalna podjetja ali pa podjetja, ki delujejo po celotni Sloveniji. Najbolje je, da izpolnite obrazec spodaj in nam poveste več o vašem podjetju, mi pa bomo ugotovili če in kako vam lahko najbolje pomagamo.

Spletozavrov sistem

Prodajni sistem na ključ
1199
599
  • BREZPLAČEN LOGOTIP*
  • Domena in gostovanje (vasafirma.si)
  • Email nabiralnik (info@vasafirma.si)
  • Oblikovanje celostne grafične podobe
  • Postavitev spletne strani na ključ
  • Prodajni sistem
  • Hitrostna, SEO in prodajna optimizacija

KAJ VSEBUJE?

PREJMITE PONUDBO

Izpolnite obrazec spodaj in nam napišite več o vašem podjetju in vaših željah. Nato bomo skupaj ugotovili, če in kako vam lahko najbolje pomagamo. 

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.