Spletozaver

Spletna stran ne prinaša rezultatov?

V 4 tednih preobrazimo vaš spletni nastop in vam na spletu najdemo kupce!

Naš novi program Pospeševalnik je trenutno zaprt. Nova kohorta se začne v februarju.

Kaj je Pospeševalnik?

In kako deluje?

Pospeševalnik je program, namenjen podjetjem, ki želijo splet resneje izkoristiti za rast in
 pridobivanje novih poslov, strank in prodaj.

Je 4 tedenski program, kjer vašo (zastarelo) spletno prezenco preobrazimo v pravo pravcato prodajno mašino, ki vam bo skorajda predvidljivo dostavljala nova povpraševanja, če ne kar direktnih nakupov.

Vsak mesec lahko sprejmemo 4 partnerje, ki jim bo naša 4 članska ekipa (oblikovalka, programer, fotograf, pisec besedil) pripravila vse potrebno; od oblikovanja logotipa (če ga morda še nimate ali ga je povozil čas) pa vse do postavitve učinkovite spletne strani in optimizacije vsega skupaj. 

Na koncu meseca boste imeli na spletu prisotnost, ki vam jo bo zavidala vsaka konkurenca.

Kako vse skupaj poteka po tednih?

 

1. TEDEN

Oblikujemo vašo znamko

Začnemo z vašo podobo oz. vašim simbolom, ki vas predstavlja, vam dviga prepoznavnost, da si vas potencialne stranke zapomnijo. Kaj vse je že vključeno:

V roku 2-4 delovnih dni vam bomo torej oblikovali vsaj 4 koncepte logotipa, ki jih bomo BREZPLAČNO dodelovali dokler ne pridemo do željene rešitve. 

Če logotip že imate, lahko namesto tega oblikujemo karkoli drugega!

Brezplacen_logotip_s-min.jpg
foto_teksti-min.png

2. TEDEN

Napišemo in pofotkamo

Po naših izkušnjah se tukaj velikokrat zatakne. Podjetniki preprosto nimate časa, da bi se zvečer usedli, zbrali misli in napisali tekste za spletno stran. Zato ta del V CELOTI prevzamemo mi:

Da, prav ste prebrali. Ne le, da napišemo vse tekste, pač pa tudi priskrbimo vse fotografije. Če jih ne najdemo na spletu, pridemo do vas, da jih naredi naš fotograf. Vse to je že vključeno v ceni!

3. TEDEN

Postavimo prodajno spletno stran

Spletno stran oblikujemo po zadnjih smernicah in sprogramiramo vse najpomembnejše funkcionalnosti, nato pa sledi optimizacija in sicer:

In prav to zadnje je naša skrivna sestavina, ki nas loči od drugih agencij, ki na to sploh pomislijo ne. To je tisto, kar loči slabe strani od učinkovitih.

Izdelava_strani-min.jpg
prodajna-min.png

4. TEDEN

Prodajno optimiziramo

Spletna stran ima po našem mnenju 2 glavna cilja: 1) vas predstaviti in vam dvigniti kredibilnost ter 2) vam povečati število prejetih povpraševanj in posledično prodaj. Zato vsako stran prodajno optimiziramo:

Običajno spletno stran bomo torej spremenili v pravi prodajni stroj, ki vam bo na koncu dne prinesel več strank, kar je edino kar šteje, mar ne?

5. TEDEN IN NAPREJ

Za stran skrbimo za vse večne čase!

Za vašo novo spletno stran skrbimo in jo redno vzdržujemo. Ta korak je nujen, če želite, da je vaša stran varna, v koraku s časom in da jo ima Google raje. Kaj vse je vključeno?

Pridružite se 110+ podjetjem, za katere že pridno skrbimo, da je njihov spletni nastop vedno tipi topi!

Vzdrzevanje-min.jpg

Kako smo drugačni?

Zakaj izbrati nas?

Nismo zgolj oblikovalci ali izdelovalci spletnih strani. 

Mi vam oblikujemo znamko, ki vas bo uspešno predstavljala

Postavimo vam prodajno spletno stran, ki jo nato še optimiziramo, da vas stranke tudi najdejo in od vas kupijo! 

To ne bo zgolj še ena običajna spletna stran, pač pa bo prodajno orodje, ki vam bo prinašalo nove stranke vsak mesec!

Brezčasen dizajn

Sodoben in brezčasen dizajn, ki vas bo elegantno predstavljal še leta in leta.

Vsebine vključene*

Ne le, da vam napišemo vse tekste, pač pa tudi pridemo do vas in pofotkamo ekipo, prostore ali produkte! Ponudba je omejena!*

Optimizacija 4x

Vsako spletno stran optimiziramo iz 4 vidikov, kar je vsaj dvakrat več od povprečne agencije.

Enostavno urejanje

Vsako stran, ki jo izdelamo boste enostavno urejali sami, tega pa se boste naučili s pomočjo naših video lekcij.

V primerjavi s konkurenco

  • Spletozaver
  • druge agencije
Spletozaverdruge agencije
ŽE OD3 x 333€
2000€+
oblikovanje strani
mobilna prilagodljivost
oblikovanje logotipadoplačilo
domena, gostovanjedoplačilo
vzdrževanjedoplačilo
fotografiranjedoplačilo
pisanje tekstovdoplačilo
email marketingdoplačilo
optimizacija hitrostidoplačilo
optimizacija za iskalnikedoplačilo
prodajni lijak
prodajna optimizacija
garancija
Prejmite več informacijPlačajte več

Garancija na zadovoljstvo

Vas kljub temu skrbi “kaj pa če”? Nikar!

Če z izdelanim ne boste zadovoljni, vam vrnemo ves denar! 

Odstotek vračil je resnično zanemarljiv, zato verjamemo v kvaliteto našega dela. 

Prepričajte se sami, za vas ni prav nobenega tveganja!

Dovolj pošteno?

Mnenja strank

Mateja Possible
Mateja PossibleCenter Possible
Read More
Spletozaver = hitri, odzivni, iznajdljivi, ugodni, človeški in imajo živce tudi za vse tiste, ki se ne spoznamo najbolj na spletne izzive 😀 Super ekipa!Z Martinom in ekipo smo pričeli s sodelovanjem lani septembra. Do sedaj smo v par mesecih uspešno postavili na noge PRVE spletne tečaje iz področja masaž. Za uspešno izpeljan projekt smo ustvarili nov LOGO, CGP in SPLETNO UČILNICO (spletna stran, spletna trgovina...), ki brezhibno deluje.Do danes, imam vse skupaj že čez tisoč tečajnikov. Hvala Martin za hitro, odzivno in uspešno izpeljan projekt. 🙂
Uroš Cerar Žugelj
Uroš Cerar Žugeljodvetniška pisarna
Read More
Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (op-cz.si). Toplo priporočam.
Lana Pekez
Lana Pekezmojmalibutik
Read More
Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆​
Sašo Lukač
Sašo Lukačmoj davčni svetovalec
Read More
Z Martinom sem sodeloval pri izdelavi spletne strani in bil z njegovim odzivom ter delom zelo zadovoljen. Vedno je pripravljen pomagati, če se kje kaj zalomi, kar je v času digitalne dobe izjemno pomembno. Martina je vredno kontaktirati, kadar razmišljate o svoji spletni strani.​
Petra Kikl
Petra KiklUnikatnik.si
Read More
Spletozaver so nam naredili logo + spletno trgovino. Nimam druge besede, kot pa -> kapo dol ekipi! Neverjetna hitra odzivnost (tudi izven delovnega časa, tudi ob nedeljah), profesionalen odnos, znanje na "hard" nivoju in navsezadnje znajo poslušat, kar je najbolj pomembno!Hvala Martin!Priporočam vsem.
Previous
Next

O nas

Živjo, moje ime je Martin Frelih in sem lastnik agencije Spletozaver. Splet me je od vedno fasciniral. Svojo prvo stran sem imel že leta 2006, čeprav na njej ni bilo še prav nič pametnega. Na gimnaziji sem namesto matematike raje načrtoval aplikacijo za spletno diagnozo, iz česar je na koncu nastal moj prvi uspešen projekt.

Takšnih in drugačnih projektov je bilo vedno več in vse je vodilo do tega, da danes podjetjem pomagam, da se na spletu predstavite kot se zagre – brez da bi za to zapravili astronomske cifre. 

Sestavil sem majhno, a uigrano ekipo, ki jo vodim z enim samim ciljem:

Podjetjem pomagati, da splet izkoristite za povečanje prodaje, kar je edino kar šteje na koncu dneva.

martin_lux_kanu-min

Sodelujmo!

Vas Pospeševalnik zanima? Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačen Zoom sestanek, kjer bomo ugotovili, če in kako vam lahko pomagamo na spletu zaslužiti več.

Spletozaver | Vse pravice pridržane 2023 | Pogoji poslovanja