100+ preverjenih mnenj

Kako podvojiti prejeta povpraševanja s pomočjo prodajnega lijaka?

Te zanima kako izgleda učinkovita spletna strategija, ki bo podvojila število emailov in klicev, ki jih prejmeš? Te zanima kako izgleda prodajni lijak, s katerim našim strankam odpremo nov vir strank?

Do večje prodaje v 3 korakih

01

Prejmi strateški načrt

Če želiš povečati prodajo v svojem podjetju in s svojo ponudbo doseči več ljudi, potem so Facebook oglasi tvoja najboljša opcija.

02

Prepusti nam izvedbo

Če delaš v marketingu in želiš s pomočjo FB in Instagram oglasov doseči boljše rezultate, si na pravem mestu.

03

Profitiraj

Če želiš zgraditi dobro plačano kariero v branži, ki raste in raste, potem je vstop v ta program tvoja najboljša možna odločitev.

Sestavimo vaš strateški načrt

Vse se začne z našim prvim klicem, kjer se spoznamo in skupaj določimo cilje, ki jih želite doseči. To je ključnega pomena, kajti vsi naslednji koraki temeljijo na tem. Sledi:

V prvem tednu torej razmišljamo, raziskujemo, brainstormamo in postavljamo udarno strategijo za vaš prodajni nastop. Pripravimo seznam nalog, ki jih bomo izvedli v prihodnjih dveh tednih.

Brezplacen Logotip S Min.jpg
Foto Teksti Min.png

Postavimo prodajni lijak

Sledi realizacija, začne se s tehnično postavitvijo prodajnega lijaka in vsega kar pride zraven:

Na tej točki se zadeva počasi kristalizira prodajni lijak dobiva obliko, prodajna stran je postavljena, prav tako zahvalna podstran in vse ostale. V ozadju se zida email marketing in vse pripadajoče avtomatizacije.

Začnite odgovarjati na povpraševanja!

Čas je za otvoritev, saj ljudje že celo noč nestrpno čakajo pred vrati! Prodajni lijak je dokončan in pripravljen za akcijo. Na tej točki:

Mašina končno deluje! Sedaj ste na vrsti vi, da s strankami sklenete posel in ga tudi izvedete, za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Izdelava Strani Min.jpg

Zakaj izbrati nas?

Nismo oblikovalci ali izdelovalci spletnih strani. 

Mi smo prodajalci.

Ker večamo vašo prodajo.

Mi vam postavimo spletni lijak, ki ga nato še optimiziramo, da ga stranke tudi najdejo in od vas kupijo! 

To ne bo zgolj še ena klasična spletna stran, pač pa bo prodajno orodje, ki vam bo prinašalo nove stranke vsak mesec!

Fokusiran cilj

Prodajni lijak ima samo en cilj. Ta cilj je bodisi povpraševanje ali direkten nakup.

Raziskava trga

Intenzivna raziskava trga in konkurence vam bo zagotovila, da bomo že od začetka na pravi poti.

Email marketing

Postavim vam celotno email marketing mašino, ki bo avtomatsko pošiljala emaile.

Avtomatizacija

Prinaša več časa za več, manj stroškov in hkrati boljše rezultate. Vse na avtopilotu.

Garancija na zadovoljstvo

Vas kljub temu skrbi “kaj pa če”? 

Če z izdelanim ne boste zadovoljni, vam vrnemo ves denar! 

Odstotek vračil je resnično zanemarljiv, zato verjamemo v kvaliteto našega dela. 

Prepričajte se sami, za vas ni prav nobenega tveganja!

O nas

Živjo, moje ime je Martin Frelih in sem lastnik agencije Spletozaver, ki stoji za programom Pospeševalnik.

Splet me je od vedno fasciniral. Svojo prvo stran sem imel že leta 2006, čeprav na njej ni bilo še prav nič pametnega. Na gimnaziji sem namesto matematike raje načrtoval aplikacijo za spletno diagnozo, iz česar je na koncu nastal moj prvi uspešen spletni projekt.

Takšnih in drugačnih projektov je bilo vedno več in vse je vodilo do tega, da danes podjetjem pomagam, da se na spletu predstavite kot se zagre – brez da bi za to zapravili astronomske cifre. 

Sestavil sem majhno, a uigrano ekipo, ki jo vodim z enim samim ciljem:

Podjetjem pomagati, da splet izkoristite za povečanje prodaje, kar je edino kar šteje na koncu dneva.

M2 1 Copy Min.jpg

META OGLAŠEVANJE

197€

137€

ZAKLADNICA

Zakladnica je zbirka VSEH naših 15 programov in delavnic. V okviru letne naročnine prejmeš tudi vse NOVE delavnice, ki bodo izhajale tekom leta.

397€ letno

297€ letno

ali 2x 167€

VKLJUČENO V ZAKLADNICO:

Kaj pravijo drugi?

Mateja Possible
Mateja PossibleCenter Possible
Read More
Spletozaver = hitri, odzivni, iznajdljivi, ugodni, človeški in imajo živce tudi za vse tiste, ki se ne spoznamo najbolj na spletne izzive 😀 Super ekipa!Z Martinom in ekipo smo pričeli s sodelovanjem lani septembra. Do sedaj smo v par mesecih uspešno postavili na noge PRVE spletne tečaje iz področja masaž. Za uspešno izpeljan projekt smo ustvarili nov LOGO, CGP in SPLETNO UČILNICO (spletna stran, spletna trgovina...), ki brezhibno deluje.Do danes, imam vse skupaj že čez tisoč tečajnikov. Hvala Martin za hitro, odzivno in uspešno izpeljan projekt. 🙂
Uroš Cerar Žugelj
Uroš Cerar Žugeljodvetniška pisarna
Read More
Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (op-cz.si). Toplo priporočam.
Lana Pekez
Lana Pekezmojmalibutik
Read More
Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆​
Sašo Lukač
Sašo Lukačmoj davčni svetovalec
Read More
Z Martinom sem sodeloval pri izdelavi spletne strani in bil z njegovim odzivom ter delom zelo zadovoljen. Vedno je pripravljen pomagati, če se kje kaj zalomi, kar je v času digitalne dobe izjemno pomembno. Martina je vredno kontaktirati, kadar razmišljate o svoji spletni strani.​
Petra Kikl
Petra KiklUnikatnik.si
Read More
Spletozaver so nam naredili logo + spletno trgovino. Nimam druge besede, kot pa -> kapo dol ekipi! Neverjetna hitra odzivnost (tudi izven delovnega časa, tudi ob nedeljah), profesionalen odnos, znanje na "hard" nivoju in navsezadnje znajo poslušat, kar je najbolj pomembno!Hvala Martin!Priporočam vsem.
Previous
Next

Partnerji

Logotip Odvetnik2 Min.jpeg
Varpol Logotip Min.jpeg
Odvetnik Logotip 2 Min.jpeg
Logotip Optika Min.jpeg
Obdelava Kovin Logo Min.jpeg