Spletne strani

SPLETNA STRAN

Odvetniška pisarna Cerar Žugelj

“Nosilec podjetja Spletozaver, g. Martin Frelih nam je izdelal logotip in spletno stran. Bil je izredno odziven in strokoven. Ker smo imeli specifične želje, se je prilagodil našim pripombam in izdelek dopolnjeval, vse dokler nismo bili 100 % zadovoljni. Pri logotipu je izdelal dva čudovita in pa povsem različna, tako da smo se na koncu res težko odločili za klasiko, katera je sicer prevladala. Absolutno pa je s tem pokazal svojo širino. Kako je g. Frelih svoj posel opravil, je razvidno iz spletne strani naše odvetniške pisarne Cerar Žugelj (okrajšava op-cz). Toplo priporočam.”

SPLETNA STRAN

Center Vitalis

“Izjemno zadovoljna z odnosom in izvedbo. Priporočam! :)”
Amelia Lekič
SPLETNA TRGOVINA

Varpol.si

“Odlično! Zelo odzivna ekipa, ki zna prisluhniti željam in jih tudi realizirati v zelo kratkem času. Sodelujemo naprej.”

spletna trgovina

Wizbug.eu

“S sodelovanjem smo zelo zadovoljni. Martin je upošteval naše želje in na hitro postavil spletno stran ter spletno trgovino. Priporočamo!”

SPLETNA STRAN

Inštalacije Mačerol

SPLETNA STRAN

Varovanje Galekom

SPLETNA STRAN

Heros.si

SPLETNA STRAN

Odvetnik Križanec

SPLETNA STRAN

Avacom d.o.o.

“Z Martinom iz agencije Spletozaver smo sodelovali pri prenovi spletne strani. Prepričala sta nas profesionalen pristop in odlično svetovanje še pred pričetkom sodelovanja. Z izdelano stran smo zelo zadovoljni, v celoti so upoštevali naše želje, mi pa se lahko sedaj pohvalimo z vrhunsko spletno predstavitvijo in dodatnim prodajnim kanalom.”
SPLETNA trgovina

Moj mali butik

“Zelo odzivni, strokovni, ugodni. Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem in priporočam vsakomur. Z njimi sem najprej izdelala logotip podjetja in ne samo da so imeli najbolj ugodno ponudbo, zelo so me presenetili s kreativnostjo in predlogi. Zaradi res lepe izkušnje, sem se odločila z njimi zgraditi tudi spletno trgovino in sem danes res z neverjetno odzivnostjo, pomočjo in res hitro opravljenega dela, nadvse srečna in zadovoljna stranka. G. Martin Frelih je zame sodelavec leta❣️💯🏆”
SPLETNA STRAN

CNC sistemi