kaj pravijo drugi

Priporočilo za njih smo prejeli s strani prijatelja, ki je že večkrat sodeloval z njimi na različnih projektih in so bili več kot zadovoljni z njihovim delom. Zato je bila odločitev precej lahka komu zaupati postavitev prodajne strani in pa vodenje marketinga. Presenetila nas je njihova takojšnja odzivnost in hitro reševanje težav. So prilagodljivi in znajo predlagati spretne rešitve za vse naše mogoče (in nemogoče) želje. Ker smo bili do sedaj zelo zadovoljni z njimi, smo se odločili za dolgoročno sodelovanje in jim zaupali tudi prenovo druge strani.
Nina Vidmar
Promenada d.o.o.
Na trgu je veliko izdelovalcev spletnih strani. Težko se je odločiti koga izbrati, pa vendarle nekoga poiščeš. Tokrat je bila sreča na moji strani. Martin nam je oblikoval celotno podobo podjetja, od logotipa do spletne strani. Najprej sem se zelo bala, da bodo imeli težave z menoj. Sem oseba, ki išče popolnost, katero je težko najti, pa vendarle so me zelo zelo presenetili. Ko sem prvič sledila povezavi do spletne strani, se je na mojem obrazu narisal nasmeh do ušes. Nisem verjela, da se lahko nekdo tako približa mojim mislim, mojim željam... Martin to obvlada, uspelo jim je tako rekoč v ta'prve. In vsi, ki izbirate in ste v dilemi, ali celo prezahtevni, izberite Martina. Toplo priporočam.
Barbara Skukan
UNIT d.o.o.

KAJ SMO ŽE USTVARILI

Milus - strojne inštalacije

Za podjetje Milus d.o.o., ki se ukvarja s strojnimi inštalacijami, smo oblikovali logotip in postavili spletno predstavitev.

CNC sistemi

Za novoustanovljeno podjetje CNC sistemi d.o.o. smo oblikovali logotip in izdelali spletno stran, kjer predstavljajo svojo bogato ponudbo obdelave kovin.

Solterra nepremičnine

Za nepremičninsko agencijo iz Goriške smo oblikovali logotip in postavili spletno stran, kamor smo dodali tudi možnost vnosa posameznih nepremičnin.

Casa del Nonno

Za restavracijo in pizzerijo Casa del Nonno smo postavili spletno stran, kjer smo predstavili njihovo okusno ponudbo.

Pohištvo Brišar

Za mizarja iz Cerkljanskega smo oblikovali logotip in mu postavili spletno stran, kjer predstavlja svoje reference ter pestro ponudbo.

POROČNI SALON BELA GROFICA

Za poročni salon Bela Grofica smo oblikovali eleganten logotip in jim postavili spletno stran, kjer si lahko ogledate vse obleke, ki jih ponujajo v najem.

SOLNA SOBA MARMAT

Za solno sobo iz okolice Rimskih Toplic smo oblikovali logotip in jim postavili predstavitveno spletno stran, kjer si lahko potencialni obiskovalci ogledajo kako jim solna terapija lahko koristi.

prejmite neobvezujočo ponudbo

za vaš nov, UČINKOVIT spletni nastop